![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
|
Cevapsız Konular
|
| Karışık Satışlar | |
|
| Konu: Boşaltıyorum.yeni Fiyat | |
| Yazar | Mesaj |
|
metsi
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2007 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Muhasebe |
Konu: Boşaltıyorum.yeni FiyatGönderim Zamanı: 20 Haziran 2008 Saat 09:45 |
![]() Satılan Canlı(lar):Brichardi
Adet Fiyatı:SON FİYATDIR. Toplu Alım Fiyatı:BRİC. 30tl Trop.Maswa 25tl Adet 2 Bric. 1E. 1D 1ad.E
Boyu Br.E.7-5cm 10cm İli/Semti: Etimesgut/ANKARA İrtibat Bilgileri: Öm. Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Konuşulur Fotoğraf:Var Diğer Ek Bilgiler: ![]() Satılan Canlı(lar):Frontoza Brundi
Adet Fiyatı:SON FİYATDIR. Toplu Alım Fiyatı:120 Ytl. 4 adet Boyu :10cm İli/Semti: Etimesgut/ANKARA İrtibat Bilgileri: Öm. Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Konuşulur Fotoğraf:Var Diğer Ek Bilgiler: ![]() Satılan Canlı(lar):Kadango
Adet Fiyatı: SON FİYATDIR. Toplu Alım Fiyatı:kadango 1 e,5d 125 ytl Boyu Hepsi damızlık 14 cm.Defalarca yumurta aldılar ama akvaryum müsait değil. İli/Semti: Etimesgut/ANKARA İrtibat Bilgileri: Öm. Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Konuşulur Fotoğraf:Var Diğer Ek Bilgiler: tek tür besleyeceğim için öbür balıkları çıkarıyorum.
Satılan 8 aylık Komple Akvaryum kapaklı lambalıTaymur 50*35*25 Satılan Canlı:5 adet velivera 2 adet Japon plate 4 ad.kribensiz
Adet Fiyatı: SON FİYATTIR. Toplu Alım Fiyatı:100tl. Boyu İli/Semti: Etimesgut/ANKARA İrtibat Bilgileri: Öm. Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Konuşulur Fotoğraf:Eklemeye çalışıyorum Diğer Ek Bilgiler: 5 adet Bitki (Anibuas,çeşitli varyeteleri )hava motoru,kum, ısıtıcı,şelale filtre,derece (Suyu doldur kullan)
![]() 450lt frontoza akvaryumu
ismetevran@hotmail.com Düzenleyen metsi - 24 Kasım 2008 Saat 09:36 |
|
|
|
Yukarı Dön |
|
Reklam
|
Reklam |
|
|
|
|
Akvaryum.Com Reklam
Reklamın görünmemesini istiyorsanız üye olunuz. |
|
|
metsi
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2007 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Muhasebe |
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2008 Saat 18:50 |
|
GÜNCEL
|
|
|
|
Yukarı Dön |
|
|
metsi
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2008 Saat 09:37 |
|
GÜNCEL
|
|
|
|
Yukarı Dön |
|
|
metsi
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2008 Saat 12:13 |
|
GÜNCEL |
|
|
|
Yukarı Dön |
|
|
metsi
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 17:36 |
|
GÜNCEL |
|
|
|
Yukarı Dön |
|
| Favorilerime Ekle |
| Akvaryum.com Makaleler |
|
Sağlıklı Balık İpuçları Balık beslemenin istenmeyen durumlarından biri balıklarınızın hasta olmasıdır. Eğer sorumluluk sahibi bir... Devami için tiklayiniz... |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|