![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
|
Cevapsız Konular
|
| Yeni Üye Forumu | |
| Konu: Sıcak Silikon Akvaryuma Girerse | |
| Yazar | Mesaj |
|
drızzdounder
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı |
Konu: Sıcak Silikon Akvaryuma GirerseGönderim Zamanı: 08 Eylül 2008 Saat 03:15 |
|
Selam arkadaşlar.Akvaryuma sıcak silikon sokarsak,suya salınım yapar mı yada zararı olur mu.Yannış anlamayın,camları tutturmak için değil.
|
|
|
Canlı yeme karşıyım
Osman Gelmedi |
|
Yukarı Dön |
|
Reklam
|
Reklam |
|
|
|
|
Akvaryum.Com Reklam
Reklamın görünmemesini istiyorsanız üye olunuz. |
|
|
rheme
Forum Özel Üyesi
Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2006 Konum: Edirne Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Öğretmen |
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2008 Saat 09:44 |
|
Sıcak silikonu daha önce bir akvaryum dekorunun tutturulması için kullandım suyla temas edince tutucu özelliğini zamanla kaybediyor ve ilk haline dönüp kopuyor.Balıklara bir zarar vermedi.Saygılar.
|
|
100 Litre Bitkili Canlıdoğuran Bitkili Betta Akvaryumu |
|
Yukarı Dön ![]() |
|
|
tayfunmert
Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2008 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Öğrenci |
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2008 Saat 12:07 |
|
Balıklara bir zarar vermeyeceğine eminim yalnız suyun içinde ypıştırma veya tutma özelliğini yitirecektir.
|
|
Frontoza Brundi Bol Kaya Mutlu Son 150*50*60 |
|
Yukarı Dön |
|
|
drızzdounder
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2008 Saat 03:52 |
|
Cevaplarınız için saolun.Ben sıcak silikonu yapıştırmak için değil,1cm çapında hortumun ağzını kapamak için kullanıcam,yoksa sıcak silikonun maalesef biraz sinir bozucu olduğunu biliyorum. Heralde kullanıcam, balıklara zamanla zarar vermezse ıyıdır. |
|
|
Canlı yeme karşıyım
Osman Gelmedi |
|
Yukarı Dön |
|
|
Azkone
Forum Üyesi
Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2008 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Meslek: Öğrenci (KOE-Mekatronik) |
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2008 Saat 11:27 |
|
Arkafon yaparken kullandım zararı yoktu fakat acemi bir arkadaş yüzüden akvaryuma yapıştırdık üzerinden zaman geçmeden balıkları attık bütün balıklar mefta olmuştu.
|
|
|
Bilal KOSİF - İstanbul/Bostancı
Cyrtocara moorii |
|
Yukarı Dön |
|
|
drızzdounder
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2008 Saat 15:54 |
|
Bilal bey pek anlayamadım,silikon akvaryum suyuna temas etti diyemi balıklarınız öldü.Birde bahsettiğiniz sıcak silikon mu?, hani fişe takınca eriterek kullanılan,sorma sebebim sıcak silikon arka fon için kulandığınızı söylediniz, uygun değil.
|
|
|
Canlı yeme karşıyım
Osman Gelmedi |
|
Yukarı Dön |
|
| Favorilerime Ekle |
| Akvaryum.com Makaleler |
|
Poecilia Reticulata (Lepistes) Lepistesler, özellikle çekici kuyruk renk ve desenleri, bakımının görece kolay bir balık olması ve bir çok diğer tür ile... Devami için tiklayiniz... |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|